Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaka klasa będzie odpowiednia dla początkującego?

alano26

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka otóż mam dylemat kim grac :) gram może w to od 2-3 dni i mam Wojownika na 11 poziomie ale wydaje mi się że są lepsze klasy , mógłby ktoś powiedzieć kim dobrze by było abym grał na początek + jakiś podstawowy deck do tego.

zgJ0B8x.jpg

Opublikowano

wg mnie łotr jest najlatwiejszy, ma duzo mocnych darmowych kart, ktore kosztuja malo many.

Łotr jest trudny dla początkujących, już nawet nie mówię o lepszych deckach. Z podstawowych decków najłatwiej jest magiem ;)

Yykfu5r.png

Opublikowano

Łotr jest trudny dla początkujących, już nawet nie mówię o lepszych deckach. Z podstawowych decków najłatwiej jest magiem ;)

Łotr nie jest bardzo trudny jednak przyznam ze wymaga wprawy i odpowiednich kombinacji.

Zgodzę się najlepszy na początek jest Mag można tez pokusić się o Kapłana

Jestem królem po dziś dzień i mój gen się tym skaził.

Opublikowano

kapłan ma ciężkie kombinacje i wg. mnie w tej mecie wymaga konkretnych zasobów kart aby dojść do legendy ( nie zapominajmy że gram w heartstone od 2 miesięcy dlatego trzeba patrzyć na moją wypowiedź z dystansem bo nie ogarnalem jeszcze wszystkich kombinajci ) 

ja po 2 miesiącach gry moge powiedzieć że najprzyjemniej gra mi się magiem, i dla tej klasy zbieram karty, aczkolwiek ostatnio dużo grałem druidem i  grało mi się przyjemniej, ma szybkie talie fajne kombinacje z podstawowymi kartami może oprzec gre na paru kartach i wymieniać je zostawiajac zdolności specjalne, bardzo mobilna klasa 

polecam maga i druida :) 

16k7y4p.png

Opublikowano

kapłan ma ciężkie kombinacje i wg. mnie w tej mecie wymaga konkretnych zasobów kart aby dojść do legendy ( nie zapominajmy że gram w heartstone od 2 miesięcy dlatego trzeba patrzyć na moją wypowiedź z dystansem bo nie ogarnalem jeszcze wszystkich kombinajci ) 

ja po 2 miesiącach gry moge powiedzieć że najprzyjemniej gra mi się magiem, i dla tej klasy zbieram karty, aczkolwiek ostatnio dużo grałem druidem i  grało mi się przyjemniej, ma szybkie talie fajne kombinacje z podstawowymi kartami może oprzec gre na paru kartach i wymieniać je zostawiajac zdolności specjalne, bardzo mobilna klasa 

polecam maga i druida :)

Jeżeli chodzi o kapłana, masz rację. Nie należy do najłatwiejszych klas, zarówno deck dla początkujących, jak i te lepsze decki są dosyć trudne. Na początek zdecydowanie najlepszy jest mag, wojownik też ujdzie.

Yykfu5r.png

Opublikowano

Może jeszcze jestem newbie, ale przyznam, że magiem gra się na początku dobrze. Po odblokowaniu wszystkich kart podstawowych (10 lvl) da się złożyć całkiem miły deck i nie mam wielkich problemów w starciach z pozostałymi klasami.

#don't care

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...